Onze projecten

Image

Gijsberts BV

De showroom bij Gijsberts BV heeft een flinke metamorfose ondergaan. Laat je inspireren door deze prachtige ruimte vol nieuwe keukenopstellingen, meubels en accessoires. "Heb je de gouden Blacksteel deuren al gespot??!"
Project bekijken
Image

Ballerina MOW22

Een kleine inkijk van de vele keukens die we dit jaar hebben mogen ontwerpen. Naast de keukens hebben we de showroom mogen voorzien van meubels en styling, als klap op de vuurpijl mochten we zelf ook nog even op de foto!
Project bekijken
Image

Kroon Montage

Wij zorgen voor sfeer en beleving, zo ook bij deze nieuwe showroomkeuken in Amsterdam. De rustige tinten lopen vloeiend in elkaar over waardoor er een prachtig geheel ontstaat.
Project bekijken
Image

Selectiv MOW22

Ook voor Selectiv mochten wij dit jaar aan de slag. Hoe mooi zijn onze nieuwe materialen, meubels én heb je die taatsdeur van Blacksteel al gezien?!
Project bekijken
Image

Interieur ter Doel (BE)

Op bezoek bij onze Zuiderburen om de nieuwe showroom de laatste finishing touch te geven. Dit gaat natuurlijk vanzelf met zulke prachtige Ballerina keukens!
Project bekijken
Image

Nijhuis Keukens

Samen met de klanten kom je vaak tot het allerbeste resultaat. De nieuwe showroom in Hengelo is hier een perfect voorbeeld van!
Project bekijken
Image

Bouwcenter Nobel

De entree is voorzien met 2 prachtige showroomkeukens waarin alle nieuwigheden van de laatste beurs terug te vinden zijn! Natuurlijk hebben we ook deze keuken tot in de puntjes afgestijld.
Project bekijken
Image

De Keukenhaven

Een nieuwe showroomkeuken met het prachtige front ResopalPRO Dark powder. De styling en verlichting van MiMa maken deze keuken helemaal af!
Project bekijken
Image

Weba Design

Ook in Bilthoven is deze showroom voorzien van 2 nieuwe showroomkeukens. Samen met de meubels en decoratie van MiMa komen de keukens extra tot hun recht.
Project bekijken
Image

Verkade Keukens

2 nieuwe showroomkeukens speciaal voor het 45-jarige bestaan van Verkade keukens. Daarnaast hebben we de complete showroom mogen voorzien van nieuwe decoratie.
Project bekijken
Image

Van Vliet keukens

De totale begane grond heeft een flinke make-over gekregen. Zo is er een nieuwe route gecreëerd, hebben oude keukens een update gekregen, nieuwe keukens zijn geplaats en is de showroom voorzien van meubels en decoratie!
Project bekijken
Image

Ballerina MOW21

Ieder jaar ontwerpen ook wij mee aan de showroom voor de MOW. Ook dit jaar zie je verschillende keukens van ons terug! Van modern en strak tot landelijk en knus.
Project bekijken
Image

Kooistra Keukens

Een showroomkeuken uitverkocht? Wij staan voor je klaar met een keukenontwerp voorzien van alle nieuwigheden van Ballerina. Zo ook bij Kooistra deze nieuwe keuken met meubels van MiMa!
Project bekijken
Image

Woonkeuken van IJsselstein

Een project waar we helemaal los konden gaan! Een compleet showroomontwerp met focus op huiselijke sfeer en beleving van de klant. Van plattegrond, indeling tot keukenontwerpen met Blacksteel, meubels en accessoires van MiMa.
Project bekijken