Alles voor jouw interieur

Wil jij meer sfeer in je showroom of kantoor? Dan ben je bij Interieur op Maat aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment meubels, verlichting en accessoires helpen we je ook graag doormiddel van een interieurontwerp of stylingsadvies. Zo creëren wij een showroom of werkplek waar je geïnspireerd, geprikkeld en verrast wordt.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op
Image

Interieuradvies op maat

Heb je een nieuwe showroom of kan jouw showroom wel een oppepper gebruiken? Wij helpen je graag met een kleuradvies, meubeladvies, stylingvoorstel of compleet interieurontwerp. We halen het beste uit jouw showroom door de kijken naar de indeling, routing en zichtlijnen. Daarnaast zorgen we voor sfeer en beleving volgens de laatste trends.
Image

Stylingservice

Wil jij echt de puntjes op de i zetten? Ontdek wat kleine aanpassingen in de styling kunnen betekenen en laat je winkel, showroom of kantoor decoreren door MiMa. Wij zorgen dat de decoratie perfect bij jouw showroom past. Daarnaast kun je kiezen voor onze complete stylingpakketten in de maten S,M,L en XL. De verschillende maten zijn afhankelijk van de ruimte. Wij helpen je de juiste keuze hierin te maken.
Image

Keukenontwerp

De nieuwste mogelijkheden en materialen tonen in jouw showroom? Als agentschap van Ballerina Keukens zijn wij op de hoogte van alles wat dit merk je biedt. Aan de hand van uw wensen maken wij een uniek keukenontwerp op maat. Wij kijken met een frisse blik naar de ruimte en zorgen dat deze helemaal bij de trends van nu past.

Klaar voor jouw nieuwe showroom?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Neem contact op